Ce este SEO si cum poate ajuta afacerea ta ?

 

RoaWeb SEO DataBase Blog

Atitudinea noastra creaza viitorul !

Programeaza o intalnire

Ce este SEO
si cum poate ajuta afacerea ta ?

Search Engine Optimization, prescurtat SEO, este un set de proceduri aplicate in mediul on-line pentru ca un website sau o afacere sa fie gasita cu ajutorul motoarelor de cautare in retaua internet. In Europa, cel mai utilizat motor de cautare este Google !

Optimizarea SEO este modalitatea cea mai eficienta de a creste si consolida imaginea si increderea intr-o afacere.

Astazi aproape fiecare individ cu varsta de peste 14 ani detine cel putin un terminal sau telefon mobil in care Google este cel mai important jucator. El stie despre tine cam tot, de la datele tale personale, la aplicatiile pe care le folosesti si tot ceea ce iti place si urmaresti. Chiar daca tu setezi sa nu te urmareasca pe tine, Google urmareste dispozitivul tau prin pozitionarea ta in reteaua internet si aplicatiile folosite pe dispozitiv. Google iti va recunoaste dispozitivul oricand, dupa prima pornire a acestuia.

Dincolo de propriul tau dispozitiv, Google iti ofera aproape toate informatiile culese de-a lungul timpului din reteaua internet. Locatii de tot felul, trasee, afaceri, restaurante, hoteluri sunt doar cateva din exemplele de cautari din fiecare secunda.

In felul acesta de peste un deceniu Google este cel mai important factor de crestere a afacerilor, iar practica SEO este cea mai importanta si rentabila activitate pentru cresterea afacerilor prin consolidarea imaginii de business pe platforma Google.

Prin practica SEO iti punem afacerea pe harta Google, iti indexam website-ul pentru cautari in motoarele de cautare, iti optimizam parametri pentru cea mai buna pozitionare in rezultatele cautarilor, iti gestionam recenziile primite in urma vizitelor clientilor, te ajutam sa cresti numarul de recenzii, iti monitorizam concurenta pentru ca afacerea ta sa nu ramana in urma.

In ultimii ani, am vazut tot felul de tactici si hack-uri, unele care chiar mai functioneaza si astazi. Dar dupa cum le spune si denumirea - hack - acestea ajung foarte repede sa fie depistate de motoarele de cautare si sa nu mai functioneze, sa aduca rezultate pe termen scurt uneori bune, alteori sub asteptari, dar mai rau, sa duca la penalizarea website-urilor si sa risipeasca bugetul de promovare. De cele mai multe ori dupa penalizarea website-urilor este foarte greu sa mai apari in rezultatele cautarilor, poti fi chiar exclus. Desi aceste hack-uri pot fi interesante de testat, scopul tau nu este sa ai rezultate din marketing doar pe o durata scurta de timp si apoi sa fi penalizat.

Gandeste-te cum iti poti promova afacerea, astfel incat sa-ti cresti rezultatele de la o zi la alta, de la o luna la luna, de la an la an, intr-un mod natural, progresiv. Asa poti ajunge sa ai o afacere foarte stabila, care poate creste exponential. Investeste din resursele si energia ta in actiuni care sa iti aduca constant vizibilitate si clienti. Asta iti poate garanta un viitor prosper in business. Iar optimizarea SEO este modalitatea cea mai eficienta de a creste si consolida imaginea si increderea in afacerea ta.

Si daca vrei cele mai bune strategii si rezultate, eu si echipa mea suntem aici pentru a te ajuta, ca tu sa te bucuri din plin de succes.

Cu prietenie,
Robert Alecu - Specialist Web SEO Database


 

Blog


Ce stie Google despre afacerea ta ?

 

Ce stie Google despre afacerea ta ?

Astazi aproape fiecare individ cu varsta de peste 14 ani detine cel putin un terminal sau telefon mobilin care Google este cel mai important jucator. Google iti ofera aproape toate informatiile. Locatii de tot felul, trasee, restaurante, hoteluri sunt doar cateva...

Citeste articolul !


Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

 

Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

Local Seo reprezinta un set de instrumente de optimizare, care ajuta afacerile sa isi promoveze serviciile si produsele in randul clientilor locali si prospectilor. Local SEO functioneaza la fel ca orice alta cautare pe Google. In timpul unei cautari, Google...

Citeste articolul !


Feedback-ul

 

Feedback-ul

Se spune ca un serviciu sau produs de calitate este recomandat de un client multumit la unul - maxim doi potentiali clienti noi. Dar un serviciu de slaba calitate ajunge a fi criticat si catre zece potentiali clienti noi care cel mai probabil nu iti vor trece pragul niciodata....

Citeste articolul !

Contact

Te ajutam cu cea mai mare placere !

Programul nostru de lucru este
de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Ca sa iti fie mai usor, ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp la unul din numerele de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.
De asemenea poti folosi formularul de mai jos.

Location:

Valdeluz, 19139, Guadalajara, Spain

Formular contact

Loading
Your message has been sent. Thank you!