Ce stie Google despre afacerea ta ?

 

RoaWeb SEO DataBase Blog

Atitudinea noastra creaza viitorul !

Programeaza o intalnire

Ce stie Google despre
afacerea ta ?

Astazi aproape fiecare individ cu varsta de peste 14 ani detine cel putin un terminal sau telefon mobil in care Google este cel mai important jucator. El stie despre tine cam tot, de la datele tale personale, la aplicatiile pe care le folosesti si tot ceea ce iti place si urmaresti. Chiar daca tu setezi sa nu te urmareasca pe tine, Google urmareste aplicatiile si dispozitivul. Google iti va recunoaste dispozitivul oricand, dupa prima pornire a acestuia.

Dincolo de propriul tau dispozitiv, Google iti ofera aproape toate informatiile culese de-a lungul timpului din reteaua internet. Locatii de tot felul, trasee, afaceri, restaurante, hoteluri sunt doar cateva din exemplele de cautari din fiecare secunda.

In felul acesta de peste un deceniu Google este cel mai important factor de crestere a afacerilor, iar practica SEO este cea mai importanta si rentabila activitate pentru cresterea afacerilor prin consolidarea imaginii de business pe platforma Google.

Prin practica SEO iti punem afacerea pe harta Google, iti indexam website-ul pentru cautari in motoarele de cautare, iti optimizam parametri pentru cea mai buna pozitionare in rezultatele cautarilor, iti gestionam recenziile primite in urma vizitelor clientilor, te ajutam sa cresti numarul de recenzii, iti monitorizam concurenta pentru ca afacerea ta sa nu ramana in urma.

Cat stie Google despre afacerea ta?

Daca esti antreprenor si chiar vrei sa afli raspunsul, lasa un mesaj si noi iti venim in ajutor, folosind cele mai bune practici SEO.

Cu prietenie,
Robert Alecu - Specialist Web SEO Database


 

Blog


Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

 

Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

Search Engine Optimization, prescurtat SEO, este un set de proceduri aplicate in mediul on-line pentru ca un website sau o afacere sa fie gasita cu ajutorul motoarelor de cautare in retaua internet. In Europa, cel mai utilizat motor de cautare este Google !...

Citeste articolul !


Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

 

Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

Local Seo reprezinta un set de instrumente de optimizare, care ajuta afacerile sa isi promoveze serviciile si produsele in randul clientilor locali si prospectilor. Local SEO functioneaza la fel ca orice alta cautare pe Google. In timpul unei cautari, Google...

Citeste articolul !


Feedback-ul

 

Feedback-ul

Se spune ca un serviciu sau produs de calitate este recomandat de un client multumit la unul - maxim doi potentiali clienti noi. Dar un serviciu de slaba calitate ajunge a fi criticat si catre zece potentiali clienti noi care cel mai probabil nu iti vor trece pragul niciodata....

Citeste articolul !

Contact

Te ajutam cu cea mai mare placere !

Programul nostru de lucru este
de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Ca sa iti fie mai usor, ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp la unul din numerele de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.
De asemenea poti folosi formularul de mai jos.

Location:

Valdeluz, 19139, Guadalajara, Spain

Formular contact

Loading
Your message has been sent. Thank you!