De ce nu sunt
pe prima pagina din Google

 

RoaWeb SEO DataBase Blog

Atitudinea noastra creaza viitorul !

Programeaza o intalnire

De ce nu sunt
pe prima pagina din Google?

Am un website foarte frumos, dar nu il regasesc in rezultatele cautarilor pe Google. De ce nu sunt pe prima pagina din Google?

Mereu auzim formula asta !

Si constatam in fiecare zi ca mult prea multe website-uri sunt construite fara a se tine cont de criteriile de regasire in motoarele de cautare si de concurenta din domeniul pe care il reprezinta.

Antreprenorii investesc bani in creatie, dar nu si in SEO.

Un programator iti contruieste website-ul si poate ca iti aplica si ceva caracteristici SEO, dar asta nu este tot ceea ce iti trebuie.

Ce nu stiai este ca optimizarea SEO este un proces continuu, de analiza si adaptare inteligenta la piata, fara de care website-ul tau, desi foarte frumos si atractiv, ramane absolut necunoscut, fara sa iti aduca plus valoare in business, fara sa faca diferenta in piata concurentiala.

Fara optimizarea SEO website-ul tau este invizibil si aproape ca nu exista !

Astfel afacerea ta pierde clienti si bani fara cel mai important motor de dezvoltare, internetul.

Vizibilitatea afacerii tale va creste substantial cu un website foarte bine construit si optimizat pentru motoarele de cautare precum Google.

De ce ai nevoie de optimizarea SEO ? Pentru ca rapoartele Google spun ca 86% dintre clientii unui magazin vin direct din mediul virtual. De ce sa pierzi acest segment?

Asadar, daca esti antreprenor si te intereseaza sa valorifici tot potentialul pentru cresterea afacerii tale, lasa-ne un mesaj si noi iti vom oferi solutii valoroase personalizate.

Cu prietenie,
Robert Alecu - Specialist Web SEO Database


Programeaza o intalnire

Blog


Ce stie Google despre afacerea ta ?

 

Ce stie Google despre afacerea ta ?

Astazi aproape fiecare individ cu varsta de peste 14 ani detine cel putin un terminal sau telefon mobilin care Google este cel mai important jucator. Google iti ofera aproape toate informatiile. Locatii de tot felul, trasee, restaurante, hoteluri sunt doar cateva...

Citeste articolul !


Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

 

Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

Local Seo reprezinta un set de instrumente de optimizare, care ajuta afacerile sa isi promoveze serviciile si produsele in randul clientilor locali si prospectilor. Local SEO functioneaza la fel ca orice alta cautare pe Google. In timpul unei cautari, Google...

Citeste articolul !


Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

 

Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

Search Engine Optimization, prescurtat SEO, este un set de proceduri aplicate in mediul on-line pentru ca un website sau o afacere sa fie gasita cu ajutorul motoarelor de cautare in retaua internet. In Europa, cel mai utilizat motor de cautare este Google !...

Citeste articolul !

Contact

Te ajutam cu cea mai mare placere !

Programul nostru de lucru este
de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Ca sa iti fie mai usor, ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp la unul din numerele de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.
De asemenea poti folosi formularul de mai jos.

Location:

Valdeluz, 19139, Guadalajara, Spain

Formular contact

Loading
Your message has been sent. Thank you!